За нас

Фирма „АгроРай” е създадена през 2007г. като лицензиран търговец на препарати за растителна защита, посадъчен материал, семена, фиданки, лозички, селскостопанско оборудване. Основната дейност на фирмата е обслужването на земеделското производство и снабдяването му с всичко необходимо директно от търговските обекти или по заявка.
„АгроРай” разполага с голямо разнообразие от препарати за растителна защита, овощен, храстов и лозов посадъчен материал, зеленчукови и цветни семена и разсад. Продуктите са налични в двата магазина в Благоевград на цени на дребно, но също така могат да бъдат заявени и в големи количества на цени на едро.
Всяка година в края на септември и началото на октомври фирма „АгроРай“ провежда есенна кампания за грозде за вино. Освен продажба на качествени сортове грозде от български производители, предлагаме смилане на гроздето до готов гроздов сок за вино. За удобство на клиентите, които не разполагат с подходящи съдове, има възможност смляното грозде да се налее в наши бидони за временно ползване. Фирмата разполага с 2 модерни гроздомелачки, с които бързо, на място и без остатък закупеното от вас грозде се смила и изстисква на момента. Предлагаме също така смилане и на собствено грозде.
Намерете ни в Благоевград, кв. Струмско, на кооперативния пазар. За повече информация относно сроковете на винената кампания, предлаганите сортове, цените и съпътстващите услуги не се колебайте да се обръщате към нас на телефон ☏ 0898 74 05 02.